Search by category:
Egyéb kategória

Sulík szerint van mit javítani a Covid-automatán

Sulík szerint van mit javítani a Covid-automatán
Mészáros Richárd
2021. 04. 07., sze – 16:25

2021. április 7., szerda – 16:48
Richard Sulík

Friss ikon
Off

Törzs

„Több dolog van, amin javítani lehet” – mondta a Covid-automatáról, példaként említette azoknak a szabályoknak az összehangolását, hogy hány ember tartózkodhat egy helyen. „Néhol a négyzetméterek alapján van megadva a személyek száma, néhol százalékosan” – mutatott rá Sulík. A Covid-automatáról szóló e heti egyeztetésen az SaS részéről Ján Oravec és Jana Bittó Cigániková vesz részt.

Sulík azt szeretné, ha minél hamarabb lazítanák a járványügyi korlátozásokat. „Most csökkennek a számok, minél hamarabb dönteni kell. De értem azokat is, akik attól tartanak, hogy ismét romlana a helyzet, illetve a gyors nyitást a járvány harmadik hulláma követné” – jelentette ki Sulík. Tárgyalni fognak a tesztelések folytatásának módjáról és a zárva tartó intézmények kárpótlásáról is.

Sulík azt is elmondta, az SaS szeretné aktualizálni a kormányprogramot. „A keddi koalíciós tanácson megegyeztünk, hogy minden változást a koalíciós tanácsnak kell jóváhagynia, most összegezzük a javaslatainkat” – tette hozzá.

Bevezető
Pozsony |

Az SaS szeretné elérni a Covid-automata módosítását – jelentette be a kormány ülését követően Richard Sulík, a párt elnöke, gazdasági miniszter.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment