Search by category:
Egyéb kategória

Čaputová holnap nevezi ki Krajniakot munkaügyi miniszterré

Čaputová holnap nevezi ki Krajniakot munkaügyi miniszterré
Mészáros Richárd
2021. 04. 08., cs – 18:12

2021. április 8., csütörtök – 18:15
Krajniak Čaputová

Friss ikon
Off

Törzs

Krajniak Igor Matovič (OĽaNO) kormányában is munkaügyi miniszterként dolgozott, a kormányválság idején azonban lemondott. Posztja betöltetlen maradt Eduard Heger (OĽaNO) új kabinetjében. Jozef Hlinka neve került szóba a posztra, de végül nem nevezték ki.

Boris Kollár, a Sme rodina mozgalom, valamint a parlament elnöke szerdán tájékoztatott Krajniak visszatéréséről. Elmondása szerint figyelembe vették az elnök kérését is, hogy a világjárvány idején olyan személy vezesse a tárcát, aki már ismeri a működését. Kollár közölte, szükségesnek tartja a támogatások kifizetésének folytatását.

Milan Krajniak

Krajniak visszatér a munkaügyi minisztérium élére

Pozsony |

Milan Krajniak (Sme rodina) volt munkaügyi miniszter visszatér korábbi tárcája élére – tájékoztatott Boris Kollár házelnök, a Sme rodina elnöke a kormány ülését követően. Jelölésével Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő is egyetért, és Zuzana Čaputová államfőt is tájékoztatták róla.

Bevezető
Pozsony |

Zuzana Čaputová köztársasági elnök április 9-én, pénteken 9.30-kor nevezi ki Milan Krajniakot (Sme rodina) munka-, szociális és családügyi miniszterré – tájékoztatott Martin Strižinec, az államfő szóvivője.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment