Search by category:
Egyéb kategória

Matovič nem adja a Szputnyikot

Matovič nem adja a Szputnyikot
Mészáros Richárd
2021. 04. 08., cs – 17:49

2021. április 8., csütörtök – 18:01
Igor Matovič

Friss ikon
Off

Törzs

„Amikor behoztuk a Szputnyik V-t a kassai repülőtérre, a gyűlölettől vérszemet kaptak. Elindították a saját geopolitikai, piszkos játékukat az oroszországi »hibrid fegyver« ellen, és mindegy volt számukra, hogy előrehozott választásokra kerül-e sor, és újra a maffia lép hatalomra. Ma pedig befejezték munkájukat – a téveszméikkel, amelyek a Denník N-nen keresztül az egész világba eljuttattak, arra kényszerítették az oroszokat, hogy azt mondják, elég – kérelmezték a Szputnyik visszaszállítását, a szerződés megszüntetését. GRATULÁLOK, IDIÓTÁK!” – írja a közösségi oldalán megosztott bejegyzésben Igor Matovič (OĽaNO) azzal, hogy szlovákiaiak millióinak egészségét sodorták ezzel veszélybe. „Bontsatok pezsgőt” – fűzte hozzá. 

„Ui. Önöknek, akik hozzám hasonlóan sajnálják, megígérem, hogy nem adom fel. Akkor sem, ha most nem tudom, hogyan tovább” – zárta a bejegyzést. Bővebb tájékoztatást pénteki, 10:30 órai kezdetű sajtótájékoztatójára ígért.

Keď sme priviezli Sputnik V na košické letisko, navreli im z nenávisti oči krvou. Spustili svoju geopolitickú špinavú…Közzétette: Igor Matovic – 2021. április 8., csütörtök

Szputnyik V

Oroszország kéri vissza a Szputnyikot

Pozsony |

Oroszország kérelmet nyújtott be Szlovákiának arra vonatkozóan, hogy szállítsák át a Szputnyik V oltóanyagot egy, az Európai Unió által jóváhagyott laboratóriumba, ahol további vizsgálatoknak vethetik alá.

Bevezető
Pozsony |

Még nem tudja, hogyan tovább, de nem adja fel.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment