Search by category:
Egyéb kategória

Jövő héttől országos szinten kinyitnak az óvodák és az alapiskolák alsó tagozatai

Jövő héttől országos szinten kinyitnak az óvodák és az alapiskolák alsó tagozatai
Mészáros Richárd
2021. 04. 08., cs – 13:08

2021. április 8., csütörtök – 13:19
koronavírus iskola

Friss ikon
Off

Törzs

Jövő héttől már valamennyi óvodás és alsó tagozatos diák visszatérhet az iskolapadba. Eddig a jelenléti oktatásban csak azon szülők gyerekei vehettek részt, akik munkájukat nem tudták elvégezni otthonról. Továbbra is érvényes azonban, hogy az iskolába lépés előtt a gyermeket kísérő szülőnek negatív PCR- vagy antigéntesztet kell felmutatnia. 

Az iskolák kapui nyitva állnak a speciális-, az egészségügyi-, valamint a középiskolák végzős diákjai, illetve azon tanulók előtt is, akiknek nincs lehetőségük bekapcsolódniuk a távoktatásba. Ez esetben a tanulók kis, legfeljebb 5 fős csoportban vehetnek részt a tanításon. 

Branislav Gröhling (SaS) oktatási minisztérium jövő hétfőn tájékoztat arról, milyen, az iskolákat érintő változások lépnek érvénybe április 19-től.

Bevezető
Pozsony |

Április 12-től, hétfőtől országos szinten kinyitnak az óvodák, valamint az alapiskolák alsó tagozatos osztályai. Ha a helyzet további javulást mutat, fokozatosan újabb évfolyamok ülhetnek vissza az iskolapadba – tájékoztatta az Új Szót az oktatási minisztérium csütörtökön.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment