Search by category:
Egyéb kategória

Online nyílt órák a Szegedi Tudományegyetem szervezésében

FELHÍVÁS

Összehasonlító irodalom- és kultúratudomány

BA speciális képzés

Az SZTE BTK Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék mindenkit várunk nyílt óránkra, aki érdeklődik az összehasonlító irodalom- és kultúratudomány speciális képzés iránt.
Az online órán a tanszék oktatói betekintést nyújtanak azokba a kérdésekbe, problémákba, lehetőségekbe, módszerekbe, melyekkel a speciális képzés 4 félévében sokkal-sokkal részletesebben is megismerkedhet majd mindenki, aki a képzést választja.
Az online óra után tájékoztató jellegű információkat osztunk meg a képzéssel kapcsolatban, és minden felmerülő, a képzéssel kapcsolatos kérdésre is válaszolunk.

Az online óra időpontja: 2021. április 12., hétfő, 17 óra

Az órához az alábbi linken lehet csatlakozni:
https://us04web.zoom.us/j/77127584326
Várunk minden érdeklődőt!

Vár a színháztörténet BA szakirány!

Egy kis ízelítő abból, mi vár azokra a szegedi bölcsészekre, akik jelentkeznek a színháztörténet BA szakirányra. Meg abból is, hogy utána mi történik veletek 🙂
A négy féléves, ötven kredites képzés során segítünk abban, hogy a színházat ne csak nézzétek, de lássátok is. Megismerkedünk a legfontosabb elméleti fogalmakkal és történeti korszakokkal, közben végigolvassuk és alaposan átbeszéljük a világ drámairodalmának a legjavát, betekintünk a kortárs színház esztétikáiba és fő műhelyeibe, tanulunk kritikaírást és még sok más finomságot.
A Zoomon tartott nyílt órán a képzés oktatói, Kérchy Vera és Jászay Tamás mellett volt hallgatóink is megszólalnak, hogy elmondják, miért érdemes minket választani.
Mindenkit várunk szeretettel!

Április 12-én este hatkor csatlakozzatok itt:

Online nyílt órák a Szegedi Tudományegyetem szervezésében” című cikkünk a #site_linkoldalon jelent meg.

Post Comment