Search by category:
Egyéb kategória

Így változik a járások besorolása a jövő héttől

Így változik a járások besorolása a jövő héttől
Mészáros Richárd
2021. 04. 21., sze – 11:36

2021. április 21., szerda – 12:00
koronavírus

Friss ikon
On

Törzs

Harmadik szintű figyelmeztetés lesz érvényben a Báni, a Nagybiccsei, a Csacai, az Alsókubini, az Illavai, a Kiszucaújhelyi, a Lőcsei, a Losonci, a Turócszentmártoni, a Mijavai, a Vágújhelyi, a Poltári, a Poprádi, a Vágbesztercei, a Puhói, a Nagyrőcei, a Szenicei, a Szinnai, az Ólublói, a Trencséni, a Stubnyafürdői és a Turdossini járásban.

Másodfokú figyelmeztetés a Besztercebányai, a Selmecbányai, a Bártfai, a Pozsonyi, a Breznóbányai, a Gyetvai, a Dunaszerdahelyi, a Galántai, a Gölnicbányai, a Galgóci, a Homonnai, a Késmárki, a Komáromi, a Kassai, a Kassa-vidéki, a Korponai, a Lévai, a Liptószentmiklósi, a Malackai, Mezőlaborci, a Nagymihályi, a Námesztói, a Simonyi, a Bazini, a Pöstyéni, az Eperjesi, a Privigyei, a Rimaszombati, a Rozsnyói, a Rózsahegyi, a Kisszebeni, A Vágsellyei, a Szenci, a Szakolcai, az Iglói, a Sztropkói, a Felsővízközi, a Tőketerebesi, a Nagyszombati, a Nagykürtösi, a Varannói, a Zsarnócai, a Garamszentkereszti, a Zsolnai és a Zólyomi járásban lép érvénybe.

A Nyitrai, az Érsekújvári, a Szobránci, a Nagytapolcsányi és az Aranyosmaróti járásban első fokú figyelmeztetést vezetnek be.

Bevezető

Jövő hétfőtől egyetlen járás sem lesz fekete besorolású a Covid-automata szerint. 22 járás bordó, 52 piros, 5 pedig rózsaszín besorolású lesz. A kormány a szerdai ülésén hagyta jóvá a járások Covid-automata, illetve a fertőzöttség mértéke szerinti felosztását.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment