Search by category:
Egyéb kategória

Szombaton a vágsellyei, vasárnap a párkányi oltópont nyílik meg

Szombaton a vágsellyei, vasárnap a párkányi oltópont nyílik meg
Mészáros Richárd
2021. 04. 21., sze – 11:12

2021. április 21., szerda – 11:20
Szombaton a vágsellyei, vasárnap a párkányi oltópont nyílik meg

Friss ikon
Off

Törzs

Április 24-én, szombaton Vágsellyén, április 25 –én, vasárnap pedig Párkányban nyílik tömeges oltópont. Vágsellyén a városi művelődési központban lesz az oltópont, ott nyitnak reggel nyolckor. vasárnap, 25-én pedig Párkányban a Nyitra megyéhez tartozó poliklinikán szintén reggel nyolckor. Az országos oltási regisztrációs rendszer elektronikus várószobájába pedig kedd estétől mindkét város bekerült – értesült lapunk Faerkas Ivántól az MKP Nyitra megyei képviselőjétől. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy ezen a hétvégén még nem az elektronikus várószobából oltják az embereket, hanem azok a pedagógusok kapnak vakcinát, akiket egyszer már oltottak AstraZenecával.

„Vasárnap azokat a peadógusokat oltjuk majd be a párkányi régióból, akik már abszolválták az első AstraZeneca oltásukat” – mondta el lapunknak Czékus András, a Párkányi Rendelőintézet igazgatója. A párkányi oltópont a rendelőintézet földszintjén lesz, a szemorvosi rendelőnél. Párkányban és Vágsellyén is minden hétvégén fognak oltani, Párkányban minden szombaton és vasárnap.

„ Minden attól függ, lesz-e rendszeresen elegendő oltóanyag. de ezzel már reméljük, nem lesz gond. Aki Párkányban szeretne oltásra jönni, az a párkányi poliklinika oldalán is meg fog találni minden szükséges linket ehhez” – tette hozzá az igazgató. „A sellyei és a párkányi oltóközpont igazából május első hétvégéjétől üzemel majd teljeskörűen és lehetséges, hogy nem csak AstraZenecával, hanem más vakcinával is lehet majd oltakozni” – mondta lapunknak Farkas Iván.

Bevezető
Vágsellye/Párkány |

Április 24-én, szombaton Vágsellyén, április 25 –én, vasárnap pedig Párkányban nyílik meg a tömeges oltópont, az elektronikus várószoba már mindkét városra üzemel.

Település / hely
Vágsellye/Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment