Search by category:
Egyéb kategória

Kihagyhatatlan utazási ajánlatok – nyári akciók utazni vágyóknak

Kihagyhatatlan utazási ajánlatok – nyári akciók utazni vágyóknak
szabolaci
2021. 04. 26., h – 00:32

2021. április 26., hétfő – 13:00
*

Friss ikon
Off

Törzs

Az ilyen ajánla­tok általában csak pár na­pig élnek, mivel sokan lecsapnak rá, és elfogynak a szabad helyek. De nem kell aggódni, mivel pár nap, héten belül visszatérhetnek ezek az akciós árak, ugyanoda, vagy éppen egy másik, szintén fantaszti­kus helyre. Szintén a hawaii-szige­teki jeggyel egyidőben volt Miami, New York, Las Vegas, Los Angeles – mindegyik 359 euróért.

E cikk írásának pillanatában is nagyon sok olyan akció fut (nyári, őszi indulásokra), amelyre érde­mes lecsapni – ezek között vannak csak repülőjegyek (lásd táblázat), csak szállások és csomagajánlatok is. Ezek előnye, hogy rendkívül kedvezőek, valóban csak néhány hely, jegy van egy-egy járaton, ho­telben, így valóban szerencsésnek mondhatja magát, aki lecsap egy ilyen akcióra.

Hogy lássuk, milyen ajánlatokról van szó, ízelítőként néhánnyal il­lusztráljuk. Korfu, bécsi indulással, egy apartmanhotelben, egy hét, szállással, repülőjeggyel csak 121 euró! Szállás a Maldív-szigeteken, négycsillagos hotelben, reggelivel, ebéddel, vacsorával, éjszakánként 107 euró. Szállás 5*-os hotelben, Bangkokban, reggelivel, 14,50 euró személyenként, éjszakánként. Akciós repülőjegy (természetesen oda-vissza) Szingapúrba, párizsi indulással, 290 euró. 4*-os szállás, all inclusive ellátással, Rhodos szi­getén, éjszakánként, személyenként 36 euró. Bali, nagyon jó minőségű, 5*-os hotelben, a tengerparton, 32 euró/fő/éjszaka.

És ez csak néhány azok közül, ami az elmúlt két napban jelent meg. Az ajánlatok mindegyike ingyenes módosítási és törlési lehetőséget kínál, azaz, ha bármi közbejön, következmények nélkül változtat­hatunk a foglaláson.

*

Bevezető

 Ha idén nyaralni, utazni szeretne, akkor érdemes folyamatosan figyelni az ajánlatokat, nagyon sok szuperakció bukkan fel az  interneten, ha siet, akár Hawaii-szigetekre is foglalhat repülőjegyet, 370 euróért!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Szabó Laci

Read More

Post Comment