Search by category:
Egyéb kategória

Megtartják az EXIT fesztivált

Megtartják az EXIT fesztivált
Juhász Katalin
2021. 04. 27., k – 15:25

2021. április 27., kedd – 15:47
fff

Friss ikon
Off

Törzs

Elsősorban az elektronikus műfaj rajongói örülhetnek: a tavaly beígért fellépők zöme idén is igent mondott. Olyan sztárok lépnek fel július 8 – 11. között a fesztiválon, mint David Guetta, DJ Snake, Tyga, Four Tet, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk vagy a Metronomy. A keményebb rockzene hívei sem maradnak program nélkül, mások mellett a Sepultura koncertjén csápolhatnak.

Silvia Turnerovától, az EXIT szlovákiai képviselőjétől megtudtuk, hogy negatív teszttel jelenleg is lehet utazni Szerbiába, a beoltottak automatikusan, a többiek helyszíni tesztelést követően juthatnak be a rendezvényre. Az EXIT húszéves múltra tekint vissza, egy csapat egyetemista alapította 2000-ben a szabadság és a béke rendezvényeként, amely később nemzetközi fesztivállá duzzadt. Eddig mintegy 3 millióan látogattak el a rendezvényre a világ 70 országából. 

Bevezető
Újvidék |

 Szerbiában gyors ütemben halad az oltás, ezért a szervezők úgy döntöttek, megtartják az újvidéki (Novi Sad) EXIT fesztivált, a térség legnagyobb nyári könnyűzenei eseményét.

Település / hely
Újvidék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment