Search by category:
Egyéb kategória

200 ezer euróért aszfaltoznak idén Füleken

200 ezer euróért aszfaltoznak idén Füleken
Hegedűs Norbert
2021. 05. 05., sze – 12:02

2021. május 5., szerda – 13:15
fulek útfelújítás

Friss ikon
Off

Törzs

Idén a Kukučín és Május 1. utcák felújítására kerül sor, melyek a város leghosszabb és legforgalmasabb utcái közé tartoznak – tudatta az Új Szóval Mikuš Kovácsová Klaudia szóvivő. Emellett helyreállítják a megrongálódott útszakaszokat a Püspöki és Mocsáry utcákban, valamint a papréti lakótelepen is. Aszfaltozásra kerülnek a temető régi járdái és a parkolóból a ravatalozóhoz vezető bekötőút, valamint átalakítják a temető romos állapotban lévő gyalogos bejáratát is.

Idén Besztercebánya megye is besegít a füleki utak felújításába. „A megye 4 millió eurós támogatásra pályázik az európai uniós alapokból, aminek köszönhetően (a projekt jóváhagyása esetén) a buszpályaudvarunktól Sőregig terjedő teljes útszakaszt felújítjuk” – mondta Agócs Attila polgármester, megyei képviselő. Tervezik a Szövetkezeti valamint a Malom utca rekonstrukcióját is. 

Bevezető
Fülek |

Nagyszabású útfelújításba kezd idén Fülek önkormányzata. A koronaválság miatt tavalyról átütemezett beruházások keretén belül nagyjából 200 ezer euró értékben kezdenek aszfaltozásba.

Település / hely
Fülek

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Hegedűs Norbert

Read More

Post Comment