Search by category:
Egyéb kategória

A kijárási tilalom alatt tartott „munkamegbeszélést” egy klubban Šeliga, Žitňanská és Droba

A kijárási tilalom alatt tartott „munkamegbeszélést” egy klubban Šeliga, Žitňanská és Droba
Mészáros Richárd
2021. 05. 05., sze – 11:23

2021. május 5., szerda – 11:49
Juraj Šeliga

Friss ikon
Off

Törzs

Szlovákiában a jelenleg érvényes intézkedések szerint 21.00 óra után kijárási tilalom van érvényben, amelyet követően az éttermek teraszainak nem szabadna nyitva tartaniuk, beltereiknek pedig egyáltalán. 

A nem sokkal éjfél előtt, a szórakozóhely belterében készült felvételeken azonban az látszik, ahogy a három politikus egy pozsonyi klubban „gyűlésezik”, a kijárási tilalom után. A képeket a Plus 7 dní hozta nyilvánosságra. 

Šeliga az üggyel összefüggésben sajtótájékoztatót ígért. A Denník N megkeresésére elmondta, a párton belül felmerült, hogy lemond a parlament alelnöki posztjáról. Hozzátette, az érintett találkozó munkai jellegű volt. 

Juraj Droba szerint a találkozó témáját a kormányprogram képezte, amely a következő nap került a parlament elé. „Egy nagyon jó találkozó volt, de sajnos elhúzódott, ezért megkértük az üzemeltetőt, nem fejezhetnénk-e be a munkai jellegű megbeszélést bent, ő pedig eleget tett ennek” – mondta.

A Plus 7 dní arról ír, hogy a megbeszélésen Droba alkoholt fogyasztott. „Tiszta a lelkiismeretem azt illetően, hogy a pandémia alatt reggel kilenctől a késő esti órákig dolgozom, és én is emberből vagyok. Nem látok semmi rosszat abban, hogy a kollégáimmal, akik egy másik párt képviselői, megigyak egy pohár bort, és aztán könnyebben menjen a beszélgetés” – fűzte hozzá.

„Nem érzem magam bűnösnek. Hibáztam, nem vettük észre, hogy már annyi az idő. Természetesen ez nem volt helyes, de a találkozó munkai jellegű volt” – nyilatkozta Droba.

Žitanskát a portálnak nem sikerült elérnie telefonon.

(Denník N)

Bevezető
Pozsony |

A kijárási tilalom után tartózkodott egy pozsonyi klub belterében Juraj Šeliga, (Za ľudí) a parlament alelnöke, Jana Žitňanská, a Za ľudí frakcióvezetője és Juraj Droba (SaS) Pozsony megye elnöke. A politikusokról készült felvételeket a Plus 7 dní hozta nyilvánosságra. Šeliga egy sajtótájékoztatót ígért az ügyben. Droba elismerte, hogy hibázott, de nem érzi magát vétkesnek.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment