Search by category:
Egyéb kategória

Kezdenek a nagykaposi sporthorgászok

Kezdenek a nagykaposi sporthorgászok
Orosky Tamás
2021. 05. 19., sze – 18:44

2021. május 20., csütörtök – 12:35
Friss ikon
Off

Törzs

 Az elmúlt idényben még a legfelsőbb osztályban szereplő nagykaposi Maros Mix Tubertini csapat május 21-én, pénteken a kötelező tréninggel, 22-én, szombaton és 23-án, vasárnap pedig a 10 órától 14 óráig tartó versennyel kezdi el menetelését a visszakerülésért a 14 csapatot számláló mezőnyben, amelyből hárman jutnak a legjobbak közé. Erre mindkét napon a Fleischer Bertalan, Magyar Zoltán, Petőcz Károly, Rusnák Martin, Timko Péter, Galgan Jaroslav és Péczeli János Róbert alkotta csapatnak lesz lehetősége. Az első fordulót azonban a két utóbb említett kerettag személyi okokra hivatkozva kihagyja.

Vernárszky Gyula csapatvezető lapunkat arról tájékoztatta, hogy a két versenyző hiánya ellenére is bízik a jó szereplésben, ami a további fordulókat illetően lelki erőt adhat a további sikerhez.

„A kerettagokkal megbeszéltük a stratégiát, kielemeztük a szóba jöhető valamennyi tényezőt: az időjárást, a vízszinthelyzetet, a halállományt, tehát úgy érzem, felkészülten indulunk el. Persze az is kell, hogy a szerencse se pártoljon el tőlünk, mert ettől is nagyon sok függ” – tette hozzá Vernárszky. 

A 2. fordulót július 10-én és 11-én a Sĺňava-, a 3.-at pedig október 2-án és 3-án a széles-tói (Zemplínská Šírava) víztározón rendezik. 

Bevezető
Nagykapos |

A zólyomi Moťová-víztározón rendezik az idei országos úszós sporthorgászbajnokság első fordulóját.

Település / hely
Nagykapos

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Pankovics Miklós

Read More

Post Comment