Search by category:
Egyéb kategória

Sztárunk a VASÁRNAPBAN Peremartoni Krisztina

Sztárunk a VASÁRNAPBAN Peremartoni Krisztina
Horváth Bianka
2021. 05. 24., h – 11:55

2021. május 24., hétfő – 11:55
Friss ikon
Off

Törzs

Harmincöt éves volt, amikor először indult el igazán nagy útra. Budapestről Tokióba, tornacipőben. Japánból hazafelé tartva Thaiföldön, Malajziában, Szingapúrban és Indonéziában is megfordult. A következő években India, Nepál, Tibet és Mexikó, Guatemala, Honduras következett. Aztán jött a nagy szerelem, majd a házasság, és kiköltözött Berkeley-be.

 

Milyen volt eleinte Amerikában? Mi mindent tanult ott? Milyen kihívásokat vitt végig? Hol járt gyerekként? Mikor fogalmazódott meg benne, hogy szeretne külföldön élni? Hogyan érezte magát Marokkóban? Mennyi idő után tért vissza magyar színpadra? Mi a kedvenc helye Magyarországon? Hogyan viseli a repülést? Mióta van jelen az életében a fényképezés? Mennyi országban járt eddig? Hova vágyik leginkább?

A már megvásárolható Vasárnapban ezekre a kérdésekre is választ kapnak, ha elolvassák Szabó G. László interjúját.

Bevezető

Húsz éve már, hogy elköltözött Budapestről. Amerikai férj, amerikai útlevél. Peremartoni Krisztina búcsút intett itthoni életének. De nem örökre, ezt már akkor is tudta. Hogy majd jön és megy, ahogy a kinti dolgai engedik. A nagy utazó címet azonban már korábban is a magáénak mondhatta volna.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment