Search by category:
Egyéb kategória

Ennyiért bokszol Floyd Mayweather Logan Paul ellen

Ennyiért bokszol Floyd Mayweather Logan Paul ellen
Hegedűs Norbert
2021. 06. 05., szo – 15:31

2021. június 5., szombat – 17:30
Friss ikon
Off

Törzs

A Miamiban megküzdő felek fix javadalmazásáról beszámolva a Sporting News azt írta, hogy Paul negyedmillió dollárra számíthat, továbbá tíz százalék illeti meg őt a fizetéses tévécsatornák közvetítéseiből befolyó összegekből. Utóbbi tétel a korábban öt súlycsoportban is profi világbajnoki címet szerző Mayweather esetében ötven százalékra rúg.

Az inkább show-műsornak beillő, semmint valódi bokszmeccsnek tekinthető, viszont jelentős érdeklődésre számot tartó eseményt eleve bemutató mérkőzésnek hirdették meg, amelynek toronymagas favoritja a 44 éves, 75 kilós Mayweather. A nálánál jóval magasabb és legalább tizenegy kilóval nehezebb, 26 esztendős Paul ugyanakkor nagyon magabiztosan nyilvánult meg saját esélyeit illetően, s a közösségi médiában kiütést ígért riválisának. A profi ökölvívástól visszavonult Mayweather korábbi mind az ötven mérkőzését megnyerte.

Az összecsapást nyolcmenetesre írták ki, a K.O. engedélyezett, viszont nincs pontozás és hivatalos végeredmény sem, amennyiben végigmegy a meccs.

Bevezető

A profi boksz élő legendája, Floyd Mayweather Jr. 10 millió dollár garantált fellépti díjért száll ringbe magyar idő szerint hétfő hajnalban a videobloggerként elhíresült amerikai színész, Logan Paul ellen.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment