Search by category:
Egyéb kategória

A tévében épp rendőrös műsort nézett, mikor azok a valóságban is rárúgták az ajtót

A tévében épp rendőrös műsort nézett, mikor azok a valóságban is rárúgták az ajtót
Balaskó Réka
2021. 06. 07., h – 11:27

2021. június 7., hétfő – 12:15
Friss ikon
Off

Törzs

Néhány nappal ezelőtt a rendőrség beszámolt róla, hogy egy akció keretében a határőrség és idegenrendészet több külföldit fogott el, akik tömegesen végeztek illegális munkát Szlovákia területén.

Egyiküket épp otthonában csípték el, paradox módon épp a ‘Policajti v akcii’ műsort nézte, amelyben rendőrségi akciókat mutatnak be. Ekkor toppantak be hozzá a hatóságok, így a sorozat az őrizetbe vett nő számára valósággá vált.

Vasárnap délelőtt pedig a hatóságok Nagysurányban (Šurany) a Nyitrai kerületben 22 külföldit fogtak, akik illegális munkát végeztek egy helyi cégnél. Hét szerb, tizenegy ukrán, két boszniai és két grúzia állampolgárról van szó. Közülük 19 személyt hivatalosan kitoloncoltak, és egy évre kitiltották őket az országból.

Három illegális munkást szabadon engedett a nyitrai munkaügyi felügyelet, miután nem találtak elegendő bizonyítékot a függő munkavégzésre.

(br)

Bevezető

Épp rendőrös műsort nézett a tévében, közben azok megjelentek nála, így a valóságban is megtapasztalhatta, milyen egy rendőri akció.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment