Search by category:
Egyéb kategória

Beújít a Facebook: jönnek az imaposztok

Beújít a Facebook: jönnek az imaposztok
Balaskó Réka
2021. 06. 07., h – 13:28

2021. június 7., hétfő – 13:52
Friss ikon
Off

Törzs

A Facebook megerősítette, hogy érkeznek az imaposztok. A platform szóvivője szerint a járvány alatt rengeteg hitközpontú csoport tartotta az oldalon a kapcsolatot, és az imaposztolással szeretnék őket még inkább támogatni. Ez az újdonság lehetőséget ad majd arra, hogy a felhasználók a platformon imádkozzanak az emberekért, vagy imára szólítsanak fel másokat.

Az oldal továbbá elmondta, hogy egy éve dolgoznak az új formátumon. A tesztüzem több ember számára elérhető, de a fejlesztés hivatalosan először az Egyesült Államokban debütál.

Robert Jones, a washingtoni Public Religion Research Institute nevű valláskutató intézet vezetője még áprilisban a Twitter-en közölte, hogy neki már megjelent az imaposzt funkció:

 

So I just had this “Introducing Prayer Posts” pop up as a new fb feature on my profile. Anyone else seeing this? Wondering what fb algorithm thinks it knows about me? pic.twitter.com/TnP1reKDGR— Robert P. Jones (@robertpjones) April 14, 2021

(br, Telex)

Bevezető

A Facebook újabban a vallásos felhasználókat szeretné megszólítani, ezért a „mi jár a fejedben” írások után jönnek az imaposztok.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment