Search by category:
Egyéb kategória

Idén sem lesz Csallóközi Vásár

Idén sem lesz Csallóközi Vásár
Kiss Bartalos Éva
2021. 06. 07., h – 13:18

2021. június 7., hétfő – 14:01
Friss ikon
Off

Törzs

Tavaly ősszel a vásár negyvenedik évfolyamát hiúsította meg a pandémia és idén is számos népszerű rendezvény maradt el a korlátozások miatt. Áprilisban még úgy tűnt, hogy megtartják a Csallóközi Vásárt, ma azonban kiderült, hogy idén sem nyitja meg kapuit a hagyományosan több ezer látogatót és több száz árust vonzó rendezvény. Karaffa Attila alpolgármester lapunknak kifejtette, hogy továbbra is bizonytalan a járványhelyzet, ami ellehetetleníti a szervezést.

„Nem tudhatjuk előre, hogy az adott időben milyen színű besorolásban lesz a járásunk, így azt sem, hogy ezáltal hány ember vehetne részt a rendezvényen, hogyan korlátoznánk a látogatók számát” – sorolta a felmerülő kérdéseket az alpolgármester.

A tavalyi bejelentéshez hasonlóan az idei is sokaknak csalódást okozott, a város azonban azt ígéri, hogy megpróbálja kárpótolni a lakosokat. Karaffa Attilától megtudtuk, hogy kulturális kikapcsolódási lehetőséggel számolnak, de a korlátozások miatt egyelőre erről sincsenek bővebb információk. „Érzékeljük az igényt a lakosok részéről, mindenki szeretne kikapcsolódni, találkozni, beszélgetni, de ez még nagyon képlékeny” – tette hozzá az alpolgármester.

Bevezető
Dunaszerdahely |

Ismét elmarad a hagyományos Csallóközi Vásár. A szervezők a koronavírus-járvány miatti bizonytalansággal indokolták a döntést, de azt ígérik, hogy nem maradnak kulturális program nélkül a dunaszerdahelyiek.

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Kiss Bartalos Éva

Read More

Post Comment