Search by category:
Egyéb kategória

Újjászületés a Central Parkban

Újjászületés a Central Parkban
Juhász Katalin
2021. 06. 11., p – 13:34

2021. június 11., péntek – 14:16
Friss ikon
Off

Törzs

A fellépők névsora még nem ismert, az időpontot sem közölték, de a The New York Times úgy értesült, hogy augusztus 21-én tartják a rendezvényt.

A lap szerint a közönséget beoltottakra és beoltatlanokra osztják, és a jegyek 70 százalékát a beoltottaknak tartják fenn. A fő szervező a 89 éves legendás zenei producer, Clive Davis, aki olyan sztárokkal dolgozott, mint Janis Joplin, Bruce Springsteen vagy Whitney Houston. Davis elárulta, hogy nyolc nagy sztár lép majd fel, a koncertet tévécsatornák is közvetítik világszerte, a jegyek többségét pedig ingyen osztják szét a New York-iak között. 

Central Park szívében már több legendás nagykoncertet tartottak, köztük Simon és Garfunkel 1981-es koncertjét és a Global Citizen 2019-es fesztiválját, amelyen 60 ezren vettek részt. New York városában a felnőtt lakosság már több mint 63 százaléka megkapta legalább az első védőoltást, és Andrew Cuomo, New York állam kormányzója hétfőn azt közölte, hogy a 70 százalékos beoltottság elérésekor feloldják a még meglévő járványügyi korlátozások többségét is.

Bevezető
New York |

Hatvanezer nézővel számolnak azon a nagyszabású koncerten, amellyel New York a pandémia után „újjászületését” ünnepli a Central Parkban. 

Település / hely
New York

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment