Search by category:
Egyéb kategória

Roland Garros – Krejčíková a női bajnok

Roland Garros – Krejčíková a női bajnok
Mészáros Richárd
2021. 06. 12., szo – 17:25

2021. június 12., szombat – 17:27
Friss ikon
Off

Törzs

A nyitószettben a párosban kétszeres GS-bajnok cseh – aki vasárnap a páros fináléban is pályára lép Párizsban – rögtön elvesztette az adogatását, de ezután rendezte a sorokat. Ügyesen mozgatta ellenfelét, aki nem tudta kihasználni a nagy ütéseit, így a brnói teniszező fél óra alatt játszmaelőnybe került.

A folytatásban a 29 éves orosz sorra ütötte a nyerőket, és csakhamar 3:0-ra elhúzott. Az első szettlabdáját 5:1-nél még elszalasztotta, de – miután ápolást kért a combjára – fogadóként hamarosan kiegyenlített.

Az utolsó felvonás hullámzó játékából Krejčíková jött ki jobban, aki 5:3-nál fogadóként még elpuskázott két mérkőzéslabdát, de végül kiszerválta a meccset, amely 1 óra 58 percig tartott.

A 25 éves Krejčíková – Csehország első Garros-bajnoka – karrierje második trófeája, a Suzanne Lenglen Kupa mellé 1,4 millió eurót kapott.

Bevezető

A cseh Barbora Krejčíková nyerte meg a francia nyílt teniszbajnokság női egyes versenyét, mivel a szombati döntőben 6:1, 2:6, 6:4-re legyőzte az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovát, megszerezve első Grand Slam-trófeáját.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment