Search by category:
Egyéb kategória

Sulík nem tudja elképzelni, hogy vala együttműködjön Pellegrinivel

Sulík nem tudja elképzelni, hogy vala együttműködjön Pellegrinivel
Mészáros Richárd
2021. 06. 12., szo – 19:14

2021. június 12., szombat – 19:30
Friss ikon
Off

Törzs

Sulík meglátása szerint Pellegrini jelenlegi népszerűsége lassan alábbhagy, és csökkenni fog. Hozzátette: fogadni merne arra, hogy ha a választásra nem idő előtt, hanem az eredeti időpontban kerül sor, azt nem Pellegriniék nyerik. 

Emlékeztetett, a pártkongresszus már korábban jóváhagyta, hogy nem lépnek koalícióra a Smerrel, az SNS-szel és Marian Kotleba pártjával, az ĽSNS-szel sem. „Én személy szerint nem tudom elképzelni az együttműködést a Hlas párttal. Számomra csak az új köntösbe bújtatott Smer” – tette hozzá.

Sulík elismételte, a pártja mindent elkövet azért, hogy az Eduard Heger vezette kormány a jelenlegi választási ciklus végéig kitartson, és támogatásáról biztosította a kormányfőt. „Mi jól együtt tudunk dolgozni” – fűzte hozzá. Véleménye szerint három év múlva lényegesebben jobb állapotban adják át utódiknak az országot, mint ahogy azt ők 2020-ban kapták.

Bevezető
Pozsony |

Richard Sulík, az SaS pártelnöke nem tudja elképzelni, hogy a jövőben együttműködjön a Peter Pellegrini vezette Hlasszal – jelentette ki a párt szombati kongresszusát követően. Hozzátette: a Hlas az új ruhába öltöztetett Smer.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment