Search by category:
Egyéb kategória

Sulík teljes mellszélességgel kiáll Heger kormánya mellett

Sulík teljes mellszélességgel kiáll Heger kormánya mellett
Mészáros Richárd
2021. 06. 12., szo – 12:07

2021. június 12., szombat – 12:19
Friss ikon
Off

Törzs

Sulík bízik abban, hogy a kormány kitart, a választásokra pedig csak 2024 februárjában kerül sor. Beismerte, Igor Matovič (OĽaNO) kormánya idején még bizonytalan volt, hiszen az egyes miniszterek kevés tapasztalattal rendelkeztek a kormányzást illetően.

Meglátása szerint Igor Matovič leváltását az SaS szorgalmazta, mert a korábbi miniszterelnök kormányzásának idején komplikált és konfliktusokkal teli volt a munka. Hozzátette: a helyzet mostanra stabilizálódott, egyúttal támogatását fejezte ki Heger felé.

Megjegyezte, a jövő hét kedden esedékes, a Robert Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter leváltását célzó rendkívüli parlamenti ülésen is kiállnak a tárcavezető mellett.

Sulík a pártot az „extrémül sikeres és tapasztalt” pártok közé sorolta. Rámutatott, az SaS a parlamenti pártok közül a második legnagyobb múlttal rendelkező a Smer után. 

Bevezető
Pozsony |

Az SaS teljes mellszélességgel kiáll az Eduard Heger (OĽaNO) kormánya és valamennyi képviselője mellett – jelentette ki Richard Sulík (SaS) pártelnök a párt szombati kongresszusán Bazinban. 

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment