Search by category:
Egyéb kategória

Čaputová: A gazdaság helyreállítása mellett a demokratikus értékek is fontosak

Čaputová: A gazdaság helyreállítása mellett a demokratikus értékek is fontosak
Mészáros Richárd
2021. 06. 21., h – 22:40

2021. június 22., kedd – 07:00
Friss ikon
Off

Törzs

Von der Leyen azért jött Szlovákiába, hogy megerősítse: jóváhagyták a szlovák helyreállítási tervet. Čaputová a közösségi hálón közzétett bejegyzésében kiemelte: Szlovákia az első tagállamok között nyújtotta be a reformtervezetét, és az elsők között hagyták azt jóvá. „Most már csak tőlünk függ, hogy mennyire ésszerűen tudjuk felhasználni a rendelkezésünkre álló 6,3 milliárd eurót” – jegyezte meg az elnök asszony.

Zöld utat kapott a szlovák helyreállítási terv

Pozsony |

Zöld utat kapott a 6,3 milliárd euró értékű szlovák helyreállítási terv, jelentette be pozsonyi sajtótájékoztatóján Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöke, méltányolva, hogy Szlovákia az elsők között nyújtotta be a tervezetet.

Bevezető
Pozsony |

Az Európai Uniónak a gazdaság helyreállítása mellett a demokratikus értékekre is oda kell figyelnie. Az európai közösséget ez utóbbiak kötik össze, ezek az együttműködés alapjai. Ezt Zuzana Čaputová szlovák államfő és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke közösen jelentették ki a pozsonyi elnöki palotában tartott hétfői megbeszélésük után.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment