Search by category:
Egyéb kategória

Kollárék nem támogatják az oltottak és oltatlanok közötti különbségtételt

Kollárék nem támogatják az oltottak és oltatlanok közötti különbségtételt
Mészáros Richárd
2021. 07. 02., p – 10:52

2021. július 2., péntek – 10:58
Friss ikon
Off

Törzs

A Sme rodina leállította azt a törvénymódosítást, amelynek értelmében csak oltási igazolási igazolással vagy negatív teszttel lehetne például étterembe menni – közölte Boris Kollár (Sme rodina), a párt és a parlament elnöke, aki a PCR- és antigéntesztek magas árát is bírálta.

Elmondása szerint fontos, hogy a társadalmat ne polarizáljuk tovább. Mint mondta, fontosnak tartja, hogy minél többen beoltassák magukat, ugyanakkor tiszteletben tartja azok véleményét is, akik ezt nem szeretnék.

A közegészségügyi törvény módosítása a Covid-igazolvány, az úgynevezett GreenPass használatára vonatkozik. Pénteken még arról volt szó, hogy a programpont a parlamenti ülés napirendjére kerül, de Kollár közölte, hogy későbbre halasztják az erről szóló tárgyalást.

Bevezető
Pozsony |

A Sme rodina nem támogatja azt a javaslatot, amely szerint különböző szabályok vonatkoznának az oltottakra és oltatlanokra. A javaslat értelmében az oltatlanoknak PCR-tesztet kellene felmutatniuk a különféle szolgáltatások igénybevételéhez. A párt továbbá nem támogatja, hogy a PCR-teszteket önköltségen lehessen elvégezni.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment