Search by category:
Egyéb kategória

Bödör és bandája a választások előtt azon dolgozott, hogy besározzák Matovičot

Bödör és bandája a választások előtt azon dolgozott, hogy besározzák Matovičot
Mészáros Richárd
2021. 07. 03., szo – 17:36

2021. július 3., szombat – 17:45
Friss ikon
Off

Törzs

František Imrecze, a pénzügyi igazgatóság volt elnöke vallomásában a Smerből távozó Erik Tomášsal (Hlas) való találkozóját írta le. Állítása szerint Tomáš a 2016-os választások előtt kereste fel, hogy pontos elemzéssel szolgáljon Matovič regionPRESS vállalkozásáról. Tomáš az ellene felhozott vádakat tagadta.

Ľudovít Makó, az adóhatóság bűnügyi hivatalának volt vezetője arról vallott, hogy Matovičról a belügyminisztériumban is beszéltek Robert Kaliňákkal, Tibor Gašparral és Norbert Bödörrel. Kaliňák állítja, a találkozóra nem került sor.

Bernard Slobodník, a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) pénzügyi egységének volt igazgatója a rendőrségnek adott vallomásában azt állította, hogy Bödörék a Transpetrol épületének hatodik emeletén ugyancsak Matovičról tárgyaltak.

(aktuality.sk)

Bevezető
Pozsony |

A 2016-os választások előtt Norbert Bödör és bandája azon dolgozott, hogy kompromittáló anyagot gyűjtsenek Igor Matovič (OĽaNO), jelenlegi pénzügyminiszterről. Ezeket Erik Tomáš (Hlas), a Smer akkori képviselője juttatta el Robert Ficóhoz (Smer) – írja az aktuality.sk.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment