Search by category:
Egyéb kategória

Rokonuk végzett az ekecsi házaspárral – 23 évet kapott

Rokonuk végzett az ekecsi házaspárral – 23 évet kapott
Balaskó Réka
2021. 07. 06., k – 14:01

2021. július 6., kedd – 15:18
Friss ikon
Off

Törzs

A 40 éves B. Erzsébet 2017 márciusában összesen 60 késszúrással végzett a 61 éves Friderikával és férjével, a 64 éves Bélával. Az idős házaspár holttestére egy postásnő talált rá, amikor épp a nyugdíjukat hozta. A szakértő elmondta, hogy vérnyomok alapján azonosították az elkövetőt, amelyeket közvetlenül a helyszínen találtak. A gyilkos fegyvert azonban máig sem találták meg.

B. Erzsébetnek a hírek szerint anyagi problémái voltak, ezért gyilkolta meg a házaspárt. A nő a nyomozóknak először azt hazudta, hogy nem tartózkodott a gyilkosság helyszínén, egy évvel később viszont megváltoztatta a vallomását.

Elmondása szerint, mikor megpillantotta a holttesteket, zaklatottan távozott a helyszínről, ezt pedig senkinek sem volt képes elárulni. Később a cipőjén azonosították az elhunytak vérét.

A bíró börtönbe küldte, az ügyész pedig 25 éves börtönbüntetést kért a számára. Magánlaksértés bűncselekménye mellett találták bűnösnek, és azért ítélték el, mivel egy évig hallgatott arról, hogy a házban tartózkodott.

A mai döntés még nem lépett hatályba. Erzsébet fellebbezést nyújtott be, ezért az ügyet visszaküldik a járásbíróságra – írja a tvnoviny

(br, tvnoviny)

Bevezető

Kedden a Nagyszombati Kerületi Bíróság 23 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte B. Erzsébetet, aki 2017-ben meggyilkolta az ekecsi házaspárt.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment