Search by category:
Egyéb kategória

Regisztráció nélkül oltanak Nagyszombatban, Pöstyénben és Dunaszerdahelyen

Regisztráció nélkül oltanak Nagyszombatban, Pöstyénben és Dunaszerdahelyen
Mészáros Richárd
2021. 07. 09., p – 14:46

2021. július 9., péntek – 15:15
Friss ikon
Off

Törzs

Pénteken 18 óráig 500 adag Pfizer/BioNTech vakcina várja a 16 évnél idősebb érdeklődőket a pöstyéni fürdő közösségi házában.

Szombaton 7 és 17 óra között Pfizer/BioNTech vakcinával oltanak a nagyszombati városi sportcsarnokban, 1500 adag oltóanyag áll rendelkezésre, a 16 évnél idősebbeket várják.

Vasárnap 7 és 13 óra között a 18 évnél idősebb, nem regisztrált személyek Moderna vakcinával oltathatják be magukat a nagyszombati városi sportcsarnokban, 650 adag oltóanyag van az oltóponton.

A Dunaszerdahelyen, a vidékfejlesztési szakközépiskolában 7 és 17 óra között Pfizer/BioNTech vakcinával oltják a 16 évnél idősebbeket, 1000 adag oltóanyag áll rendelkezésre.

Az érdeklődőknek érvényes személyi igazolványt és az egészségbiztosítási kártyájukat kell felmutatniuk. Kiskorúakat csak a törvényes képviselő kíséretében fogadnak.

Bővebb információ ide kattintva.

Bevezető

Pénteken és egész hétvégén oltanak Nagyszombat megye öt nagy kapacitású oltópontja közül háromban – Pöstyénben, Nagyszombatban és Dunaszerdahelyen Pfizer/BioNTech és Moderna vakcinával – tájékoztatott Natália Petkáčová, a megyei hivatal kommunikációs osztályának vezetője.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment