Search by category:
Egyéb kategória

Regisztráció nélkül is oltottak Dunaszerdahelyen

Regisztráció nélkül is oltottak Dunaszerdahelyen
Kiss Bartalos Éva
2021. 07. 13., k – 08:08

2021. július 13., kedd – 09:00
Friss ikon
Off

Törzs

Vasárnap már azok az érkezők is megkaphatták a vakcinát, akik előtte nem regisztráltak az oltásra. Nagyszombat megye három oltópontján tették lehetővé a regisztráció nélküli oltást a 16 évnél idősebbek számára, a megyeszékhelyen, Pöstyénben és Dunaszerdahelyen. Csak a személyi igazolványt, az egészségügyi kártyát és a kitöltött kérdőíveket kellett bemutatniuk az érkezőknek. A közösségi portálon olvasható információk szerint összesen ezerötszáz védőoltást adtak be előzetes regisztráció nélkül. Berényi József, a megyei önkormányzat alelnöke elmondta, vasárnap 1 122 oltást adtak be Dunaszerdahelyen, ezek közül 600-at nem regisztráltaknak.

„Eredetileg Nagyszombatba kaptam időpontot, de mikor megtudtam, hogy Dunaszerdahelyen is megkaphatom a vakcinát, megszüntettem a regisztrációm, és inkább ide jöttem” – meséli egy galántai járásbeli hölgy, aki délelőtt várakozás nélkül kapta meg a Pfizer vakcináját. Egyelőre nem tudni, hogy a következő hétvégén újra lesz-e lehetőség regisztráció nélkül oltakozni Dunaszerdahelyen.

„Ez attól is függ, hogy mennyi vakcinát tudunk beszerezni, és lesz-e elég regisztrált jelentkező az első oltásra. Az oltóponton dolgozó ötven ember munkáját nem alapozhatjuk a nem regisztrált személyekre. Átoltás szombaton biztos lesz azoknak, akik már a második adagra várnak” – közölte Berényi József.

Bevezető
Dunaszerdahely |

A hétvégén is folytatódott a Covid-19 elleni oltás beadása a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában.

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Kiss Bartalos Éva

Read More

Post Comment