Search by category:
Egyéb kategória

Kiskorú előtt maszturbált egy férfi a Pozsonyba tartó vonaton

Kiskorú előtt maszturbált egy férfi a Pozsonyba tartó vonaton
Balaskó Réka
2021. 07. 15., cs – 13:18

2021. július 15., csütörtök – 14:30
Friss ikon
Off

Törzs

A közösségi médián kezdett el terjedni az esetről készült felvétel, mikor a stop_catcalling_now nevű Instagram-oldal megosztotta az érintett lány beszámolójával együtt.

Először mosolyogni kezdett rám, aztán a nadrágjába szúrta a kezét. Akkor már tudtam, hogy baj van. Próbáltam figyelmen kívül hagyni, de vigyorgott és előkapta a péniszét.” – írta.

A férfi a lány szerint nyalogatta és harapdálta is a száját, miközben végig rá nézett. Az áldozat elmondta, hogy legalább 10 felnőtt ment el a sorok közt, de senki sem segített neki.

Mindenesetre az úriember végzett és a pólójába törölte magát. Vigyorgott, mint a tejbetök. Azoknak, akik azt mondják, el kellett volna mennem, üzenem, hogy nem volt rá lehetőség, mivel a bőröndöm a férfi térde és a mellette ülő lány között volt.”  tette hozzá a zaklatott lány.

Az esetről nem kaptunk bejelentést. Megköszönnénk, ha az utasok további információkkal szolgálnának. És kérjük őket, hogy hasonló esetekben azonnal vegyék fel a kapcsolatot a rendőrséggel vagy a mozdonyvezetővel, akik könnyen mobilizálhatók és gyorsan eljuthatnak a legközelebbi állomásra, hogy őrizetbe vegyék a gyanúsítottat.”  nyilatkozta Tomáš Kováč, a Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) szóvivője.

Ha hasonló helyzetbe kerül, ne habozzon, és az esetet azonnal jelentse a rendőrségnek.

(br, noviny.sk)

Bevezető

A kiskorú lányhoz hétfőn 14:00 óra táján ült oda egy ismeretlen a Pozsonyba tartó vonaton. A férfi ezután elkezdett a nadrágjában matatni és a lány előtt maszturbált – az ijedt fiatalnak senki sem segített.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment