Search by category:
Egyéb kategória

Videó: Több férfit is rabszolgaként tartottak egy tanyán

Videó: Több férfit is rabszolgaként tartottak egy tanyán
Balaskó Réka
2021. 07. 15., cs – 13:42

2021. július 15., csütörtök – 19:37
Friss ikon
Off

Törzs

A rendőrök először kihallgatták a 69 éves állatgondozót, aki elmesélte, hogy 10 éve él a tanyán. A vállakozó munkát, lakhatást és teljes ellátást ígért neki, de egy idő után semmilyen fizettséget nem adott az alkalmazottainak.

Többször bántalmazta is az ott dolgozókat. Az áldozat elmondta, hogy megpróbált elmenekülni, azonban a gazda mindig visszahurcolta a tanyára, ahol az alapvető tisztálkodásra sem volt lehetősége, és enni is alig kapott.

A férfi végül egy fűtés nélküli ablaktárolóban húzta meg magát, és előfordult, hogy az állatoknak szánt takarmányból evett – olvasható a Police.hu-n.

A nyomozók közben kiderítették, hogy két további alkalmazott is hasonlóan járt. A tanyatulajdonos egy 36 éves juhászt azzal fenyegetett, hogy ha vallomást tesz ellene, meg fogja öletni.

A gazdát a rendőrök július 14-én fogták el. A 38 éves férfit több ember sérelmére elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntettével, valamint kényszerítés hatósági eljárásban bűntettével gyanúsítják, és kezdeményezték letartóztatását.

(br, telex)

Bevezető

Sokkoló képsorokat hozott nyilvánosságra csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság egy jánoshalmi tanyáról, ahol több férfit is rabszolgaként tartottak.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment