Search by category:
Egyéb kategória

A Legfelsőbb Bíróság egyelőre nem foglalhat állást Milučkýval kapcsolatban

A Legfelsőbb Bíróság egyelőre nem foglalhat állást Milučkýval kapcsolatban
Mészáros Richárd
2021. 07. 22., cs – 12:40

2021. július 22., csütörtök – 12:45
Friss ikon
Off

Törzs

„A Legfelsőbb Bíróság emiatt nem tehet közzé hivatalos állásfoglalást az ügyben. Az intézmény a továbbiakban a vonatkozó jogszabállyal és előírásokkal összhangban fog eljárni, és kész teljes mértékben együttműködni a bűnüldöző szervekkel” – tette hozzá Maslišová.

A NAKA őrizetbe vette a Legfelsőbb Bíróság bíróját

Pozsony |

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) emberei csütörtökön őrizetbe vették Jozef Milučkýt, a Szlovák Legfelsőbb Bíróság bíróját és a közigazgatási kollégium elnökét. Erről a Denník N napilap tájékoztatott. Az Országos Rendőrkapitányság egyelőre nem foglalt állást az ügyben.

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) emberei csütörtökön őrizetbe vették Jozef Milučkýt, a Szlovák Legfelsőbb Bíróság bíróját és a közigazgatási kollégium elnökét. Erről a Denník N napilap tájékoztatott.

„A NAKA nyomozója ma reggel korrupciós bűncselekménnyel összefüggésben őrizetbe vett egy gyanúsítottat. A rendőrség az őrizetbe vett személynél házkutatást is tartott. Tekintettel a folyamatban lévő eljárásra egyelőre nem adható bővebb tájékoztatás” – közölte Michal Slivka, az Országos Rendőr-Főkapitányság szóvivője.

Milučký a Legfelsőbb Bíróság négy kollégiuma közül vezeti az egyiket. Sajtóértesülések szerint korrupcióval gyanúsítják őt, a NAKA emberei házkutatást is tartottak nála.

Bevezető
Pozsony |

Jozef Milučký, a Legfelsőbb Bíróság bírójának őrizetbe vételével, illetve a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) által foganatosított intézkedésekkel  összefüggésben a bűnüldöző szervek egyelőre nem továbbítottak információkat a Legfelsőbb Bíróságnak – tájékoztatott Zuzana Maslišová szóvivő.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment