Search by category:
Egyéb kategória

Az Legfelsőbb Bíróság elnöke feloldotta a titoktartási kötelezettség alól Milučkýt

Az Legfelsőbb Bíróság elnöke feloldotta a titoktartási kötelezettség alól Milučkýt
Mészáros Richárd
2021. 07. 22., cs – 14:26

2021. július 22., csütörtök – 14:30
Friss ikon
Off

Törzs

Erről Zuzana Maslišová, a bíróság titkárságának munkatársa tájékoztatott csütörtökön.

„Az Országos Rendőr-főkapitányság levélben kérvényezte a Szlovák Legfelsőbb Bíróság elnökétől a titoktartási kötelezettség feloldását. Ján Šikuta eleget tett a kérésnek” – közölte Maslišová.

A NAKA őrizetbe vette a Legfelsőbb Bíróság bíróját

Pozsony |

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) emberei csütörtökön őrizetbe vették Jozef Milučkýt, a Szlovák Legfelsőbb Bíróság bíróját és a közigazgatási kollégium elnökét. Erről a Denník N napilap tájékoztatott. Az Országos Rendőrkapitányság egyelőre nem foglalt állást az ügyben.

Milučkýt csütörtökön vették őrizetbe a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) emberei. „A NAKA nyomozója ma reggel korrupciós bűncselekménnyel összefüggésben őrizetbe vett egy gyanúsítottat. A rendőrség az őrizetbe vett személynél házkutatást is tartott. Tekintettel a folyamatban lévő eljárásra egyelőre nem adható bővebb tájékoztatás” – közölte Michal Slivka, az Országos Rendőr-Főkapitányság szóvivője.

Bevezető
Pozsony |

Ján Šikuta, a Szlovák Legfelsőbb Bíróság (LB) elnöke eleget tett az Országos Rendőr-főkapitányság kérelmének, és feloldotta a titoktartási kötelezettség alól Jozef Milučkýt, az LB közigazgatási kollégiumának korábban letartóztatott elnökét.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment