Search by category:
Egyéb kategória

Videó: Tragikus bungee jumping baleset – rögzítés nélkül ugrott le egy nő

Videó: Tragikus bungee jumping baleset – rögzítés nélkül ugrott le egy nő
Balaskó Réka
2021. 07. 26., h – 14:14

2021. július 26., hétfő – 14:30

Friss ikon
Off

Törzs

Yecenia Morales vasárnap bungee jumpingozva akarta megünnepelni, hogy sikeresen befejezte a jogi tanulmányait, ennek azonban tragikus vége lett.

A 25 éves Morales ugrás előtt a barátjának szóló hangjelzéskor azt hitte, hogy zöld utat kapott, és biztonságosan leugorhat. Csakhogy az ő kötelét még nem rögzítették, így 45 métert zuhant. Az esést nem élte túl – közölte az El Tiempo napilap.

Odament a leugróhoz, és hirtelen, a semmiből elveszítettük. A barátja elmondta, hogy mindketten hallottak valamit. Nem vagyunk biztosak abban, hogy ugrójelzés volt-e, vagy az oktatók használták a bizonyos kulccsszót. De Yecenia és a barátja hallották, de csak ő ugrott.” – mondta az elhunyt bátyja.

Morales partnere a lány után ugrott, de már nem tudta megmenteni. A kiérkező mentősök is csak a halál beálltát állapították meg. A balesetet még vizsgálják, azonban már kiderült, hogy a bungee jumping vállalatnak nem volt engedélye a szolgáltatásra.

Este 19 de julio, las autoridades reportaron una tragedia en el viaducto entre los municipios de Amagá y Fredonia, al suroeste de Antioquia. Una joven de 18 años identificada como Yecenia Morales murió cuando practicaba bungee jumping. pic.twitter.com/ghQTiFzh9D— Alex Quiñones .•. (@qmoncaleano) July 20, 2021

(br)

Bevezető

Az eset vasárnap történt Kolumbiában. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment