Search by category:
Egyéb kategória

Wayne Rooney tántorogva felment három 21 éves lány hotelszobájába, de szex előtt felöltözve elaludt egy széken

Wayne Rooney tántorogva felment három 21 éves lány hotelszobájába, de szex előtt felöltözve elaludt egy széken
Balaskó Réka
2021. 07. 27., k – 12:19

2021. július 27., kedd – 13:00
Friss ikon
Off

Törzs

A brit bulvársajtó alapján valahogy így nézhetett ki Rooney estéje:

A meccs után az egyik manchester-i klubba, a Chinawhite-ba ment pár haverjával. Rooneyék VIP-páholyt kaptak, ahová meghívtak szórakozni három, 21 éves barátnőt, akik közt egy helyi híresség is akadt, Tayler Ryan 13 ezer követővel rendelkező Snapchat-modell. A csapat már a klubban készített néhány képet, amelyeken ittak, mulatoztak és sugdolóztak.

sun

Leírás

Forrás: The Sun

Az este akkor forrósodott fel igazán, mikor reggel egy fociszurkoló levideózta az utcán tántorgó Rooneyt, aki mögött ott ott ballagott két nő a társaságból.

Nem sokkal azután, hogy lencse végre kapták a focistát, a három lány hotelszobájukból kezdtek képeket posztolni a felöltözött széken alvó Rooneyról. Ezután a többé-kevésbé levetkőzött nők az alvó Rooney mellett pózolva csináltak még pár megalázó fotót.

A beleegyezése nélkül, az öntudatlan állapotát kihasználó fotók miatt Rooney kedden rendőrségi feljelentést tett zsarolás miatt. A Daily Mail szerint Rooney azt mondta a rendőröknek, hogy valaki megzsarolta a képek közlésével.

 Tayle Ryan anyja a Sunnak azt nyilatkozta, hogy a fotókat egy zárt csetcsoportba küldték el a lányok, és onnan szivárogtatta ki valaki azokat. Mind Rooney, mind a nők azt mondták, hogy nem volt köztük szex. A focista szerint előre eltervezett csapda áldozata lett.

sun

Leírás

Forrás: The Sun

(br, 444)

Bevezető

Wayne Rooney egykori csodacsatár, az angol másodosztályú Derby County edzője, aki csapatával a manchesteri Salford ellen játszott a hétvégén, szombaton kicsit felejteni akart. Az éjszaka azonban nem úgy sült el, ahogy tervezte.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment