Search by category:
Egyéb kategória

Meggyilkolta barátját – a rendőrök gyanakodnak, hogy velük is végezni akart

Meggyilkolta barátját – a rendőrök gyanakodnak, hogy velük is végezni akart
Balaskó Réka
2021. 07. 29., cs – 13:23

2021. július 29., csütörtök – 14:00
Friss ikon
Off

Törzs

A rendőrség a szeptemberben történt gyilkosság miatt nyomoz a 39 éves férfi ellen, aki egy családi ház garázsában meggyilkolta 38 éves barátját. A nyomozók szerint ez önvédelemből is történhetett, mivel az elhunyt baseball ütővel támadt rá.

A vizsgálatok során a pöstyéni rendőrök azt az információt kapták, hogy az elkövető most robbanóeszközöket gyárt a lakásában. „A hatóságok semmit sem hagytak a véletlenre, az akcióra alaposan felkészültek. A csapat akkor ment Pöstyénbe, mikor az elkövető a legkevésbé várta. A pirotechnikusok egy hengeres tárgyat taltak a férfinél, amely ismeretlen por állagú anyaggal volt töltve. Ezt tovább küldik szakértői vizsgálatra” – tájékoztatott a rendőrség a közösségi médián.

A rendőrök közölték, hogy a férfi ellen emberölés bűntette mellett emeltek vádat, amiért tizenöttől húsz évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik, továbbá lőfegyverrel való visszaélés és tiltott fegyverkereskedelemmel is gyanúsítják.

 

(br)

Bevezető

A nagyszombati hatóságok Vágszakaly (Sokolovce) községben fogtak el egy 39 éves férfit, aki megkéselte 38 éves barátját. Az elkövetőnél egy házkutatás során házilag készített robbanóeszközt is találtak.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment