Search by category:
Egyéb kategória

Folytatódnak a hétvégi oltások

Folytatódnak a hétvégi oltások
Száz Ildikó
2021. 07. 31., szo – 12:09

2021. július 31., szombat – 13:22
Friss ikon
Off

Törzs

Vágsellyén a szabadidőközpontban ez az utolsó időpont mindazok számára, akik ebben az oltóközpontban kapták meg a Moderna vakcina első adagját. A mai, szombati napon 13.30 és 15 óra között oltanak a Janssen vakcinával. Százötven személyt várnak Vágsellyére, akik az Agel társaság honlapján kérhetnek előzetes időpontot. A lévai Agel társaság az egészségügyi minisztériummal közösen indított regisztrációs lehetőséget a társaság honlapján. Léván, a helyi Agel kórházban lévő oltóközpontban szombaton 8-tól 13 óráig oltanak, és az Agel honlapján regisztráltak maguk választhatnak oltási időpontot. Érsekújvárban két oltóközpont működik. Az egyik az oktató kórház és rendelőintézet gyermekgyógyászati klinikájának különbejáratú folyosóján található. A nagykapacitású oltóközpont a császári-királyi lovardában működik. Az érsekújvári egészségügyi központ vezetése a kórház honlapján és a közösségi oldalon is felhívást intézett a lakosokhoz, hogy javítsanak közösen a nem túlságosan kedvező, alig harminc százalékos oltási arányon a régióban. A pediátriai klinikán lévő oltóközpontba szükséges az előzetes regisztráció, és az érsekújvári oltóközpontban állítják össze azoknak a póttagoknak a listáját, akik az értesítést követően harminc percen belül el tudnak jutni az oltóközpontba. A póttagok oltása általában 13.30 és 14.15 óra között zajlik.

Ezen a hétvégén az érsekújvári császári-királyi lovardában csak szombaton délelőtt oltanak. A hat oltócsapat a Pfizer COMIRNATY vakcinájával olt. Egy oltócsapat 12 óra után is fogadja az oltásra érkező póttagokat, akiket 15.30 óráig várnak. Az érdeklődők a korona.gov.sk honlapon regisztrálhatnak az érsekújvári oltóközpontba.

Bevezető
Érsekújvár/Vágsellye/Léva |

Nyitra megye vágsellyei oltóközpontjában ma, azaz július 31-én 8-tól 13 óráig várják azokat a lakosokat, akiknek szükségük van a második védőoltásra.

Címkék

Település / hely
Érsekújvár/Vágsellye/Léva

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment