Search by category:
Egyéb kategória

Videó: Drogot kevertek az italába – úgy viselkedett, mintha megszállták volna

Videó: Drogot kevertek az italába – úgy viselkedett, mintha megszállták volna
Balaskó Réka
2021. 08. 04., sze – 12:29

2021. augusztus 4., szerda – 17:30
Friss ikon
Off

Törzs

Az angliai Southendből származó Millie Taplin 18. születésnapját ünnepelte egy klubban, ahol a beszámolók szerint bedrogozták. Pár perccel azután, hogy ivott a kábítószert tartalmazó italból, amit egy férfitól kapott, hirtelen rosszul lett. A kórházban édesanyja osztott meg egy videót róla, amelyben Millie úgy viselkedik, mintha megszállták volna – írja a Mirror.

Akármennyire is nyugtalanító a felvétel, ha csak egy lányt ment meg, akkor már megérte nyilvánosságra hozni” – mondta Millie anyja.

Az orvosok szerint a lány italába kétféle kábítószert is kevertek, amitől négy órára szinte teljesen lebénult és beszélni sem tudott. A felvételen látni, hogy a 18 éves Millie folyamatosan az állkapcsát és az ujjait mozgatja, amivel olyan látszatot kelt, mintha megszállták volna. Mikor Millie jobban lett, elmondta, hogy próbált reagálni a környezetére, de nem tudott megszólalni.

Az esettel már a helyi rendőrség foglalkozik.

(br, refresher)

Bevezető

Drogot kevertek egy angol kamasz italába egy klubban, ahol a 18. születésnapját ünnepelte. A kábítószertől több órára lebénült és beszélni sem tudott.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment