Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Oxigén maszkra szoruló, 29 éves férfi kéri, hogy mindenki oltassa be magát – most már sajnálja, hogy ő nem így tett

VIDEÓ: Oxigén maszkra szoruló, 29 éves férfi kéri, hogy mindenki oltassa be magát – most már sajnálja, hogy ő nem így tett
Balaskó Réka
2021. 08. 10., k – 15:47

2021. augusztus 10., kedd – 16:14
Friss ikon
Off

Törzs

A 29 éves Tibort a Pozsonyi Egyetemi Kórházban ápolják, mivel légzési nehézségek léptek fel nála és oxigénmaszkra szorul. A férfi a videóban elmondta, hogy sokáig halogatta az oltást, ez pedig most majdnem az életébe került.

Nagy és alapvető hibának tartom, hogy nem oltattam be magam, mert most kórházban vagyok és oxigén maszkra van szükségem ahhoz, hogy lélegezni tudjak” – mondta Tibor, aki a videóban mindenkit megkért, hogy vegye komolyan a helyzetet és oltassa be magát.

A férfi azt is elárulta, hogy eredetileg kapott időpontot az oltásra, de addig halasztotta, míg múlt héten kórházba került, mivel elkapta a koronavírust. Eleinte csak enyhe tünetek jelentkeztek nála, azonban a harmadik nap belázasodott, és öt nappal később mentőt kellett hívnia, ettől fogva pedig kórházban van és oxigén maszkra szorul.

Remélem, egy hét múlva már otthon leszek” – mondta bizakodva Tibor.

(br, refresher)

Bevezető

Ha visszafordíthatnám az időt, biztosan beoltatnám magam” – mondta a 29 éves Tibor, akit a Pozsonyi Egyetemi Kórházban ápolnak. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment