Search by category:
Egyéb kategória

Zárt ajtók mögött zajlott Marek Para kihallgatása

Zárt ajtók mögött zajlott Marek Para kihallgatása
Mészáros Richárd
2021. 08. 10., k – 15:38

2021. augusztus 10., kedd – 15:44
Friss ikon
Off

Törzs

Parát tanúként idézték be. Az elején kijelentette, hogy ügyfele, Marián Kočner, akit más ügyekben is képvisel, felmentette őt az ügyvédi titoktartás alól, hajlandó tanúskodni, de arra hivatkozva, hogy a Markíza-váltók ügyében rendkívüli fellebbezések vannak folyamatban, kérte a nyilvánosság kizárását.

Előtte Jozef Dučák üzletember és Peter Tóth, a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) kémelhárító részlegének korábbi vezetője tett tanúvallomást. A tanúk padjára szólították Andrej Šabík ügyvédet is, aki állítólag átadta Tóthnak azokat a cédulákat, amelyeket Kočnertől kapott a börtönben. Šabík nem vett részt a keddi tárgyaláson, azzal mentette ki magát, hogy jelenleg külföldön nyaral.

Kočner állítja, Tóth hazudik az üzenetekről

Peter Tóth tanú, volt SIS-ügynök hazudik, amikor azt állítja, hogy üzeneteket tartalmazó leveleket kapott Andrej Šabík ügyvédtől – mondta Marian Kočner vádlott Tóth Pozsony I. Járásbíróságon tett vallomása után.

Bevezető
Pozsony |

A Pozsony I. Járásbíróság szenátusának elnöke kizárta a nyilvánosságot Marek Para ügyvéd kihallgatása alatt a Marián Kočner üzletember ügyében folyó tárgyalásról.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment