Search by category:
Egyéb kategória

A Sme rodina a Covid-automatáról: Senki sem lesz diszkriminálva

A Sme rodina a Covid-automatáról: Senki sem lesz diszkriminálva
Mészáros Richárd
2021. 08. 11., sze – 16:21

2021. augusztus 11., szerda – 16:30
Friss ikon
Off

Törzs

„Beoltottak és beoltatlanok is beléphetnek, attól függően, hogyan dönt a tulajdonos, és ezt akár napjában többször is változtathatja, vagyis semmiféle diszkrimináció és megkülönböztetés nem lesz” – közölte a párt.

Az állásfoglalás szerint a keddi kormányülésen a párt miniszterei kiálltak amellett, hogy a Covid-automata ne diszkrimináljon senkit és ne tegye kötelezővé az oltást. A Sme rodina hangsúlyozza, hogy az ország minden egyes polgára a szabad akarta szerint dönthet.

A Covid-automata hétfőn lép életbe, és az országos szintű intézkedések helyett járási szintűeket vezetnek be, figyelembe veszik a veszélyeztetett csoportok átoltottságát az adott régióban.

A regionális járványügyi szabályokat a járás hétnapos fertőzöttségi rátája alapján állapítják meg. Figyelembe veszik azt is, hogy mennyi PCR-tesztet végeztek a járásban és mekkora a pozitív tesztek aránya.

Bevezető
Pozsony |

A tulajdonos fog dönteni arról, ki léphet be a létesítménybe – reagált az új Covid-automata elfogadására a kormánypárti Sme rodina. A párt hangsúlyozza: így senki sem lesz diszkriminálva.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment