Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Kétségbeesett kabuliak repülőgépekre felkapaszkodva próbálnak menekülni az országból

VIDEÓ: Kétségbeesett kabuliak repülőgépekre felkapaszkodva próbálnak menekülni az országból
Balaskó Réka
2021. 08. 16., h – 16:13

2021. augusztus 16., hétfő – 18:22

Friss ikon
Off

Törzs

Káosz alakult ki egy kabuli repülőtéren. A lakosok felszálló repülőgépekre kapaszkodva próbálnak kijutni az országból, miután a tálibok átvették a hatalmat. 

Kabul moment! pic.twitter.com/nj5WKiH9dM— Lotfullah Najafizada (@LNajafizada) August 16, 2021

Egy másik tragikus felvétel szerint a felszálló gépről többen lezuhantak:

A repülőtér körül lakók arról számoltak be, hogy már három személy így próbált menekülni, azonban mindannyian a lakóházakra estek, ami az állításuk szerint „rettenetes zajjal jár”.

Nem ők az első áldozatai a kabuli káosznak, korábban arról érkeztek hírek, hogy többen meghaltak, miután lövések dördültek a felszállásra készülő repülőgépek körül.

Exclusive- A clear video (from other angle) of men falling from C-17. They were Clinging to some parts of the plane that took off from Kabul airport today. #Talibans #Afghanistan #Afghanishtan pic.twitter.com/CMNW5ngqrK— Aśvaka – آسواکا News Agency (@AsvakaNews) August 16, 2021

(br, refresher, hvg)

Bevezető

Tömegek menekülnek Afganisztán fővárosából, Kabulból, miután a tálibok átvették a hatalmat. Egy nyilvánosságra került videóban látható, hogy többen egy felszálló gép futóművére kapaszkodva próbálnak kijutni az országból – voltak, akik kilométeres magasságból estek le.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment