Search by category:
Egyéb kategória

Tragédia: Hétéves kisfiú vesztette életét egy nyári táborban

Tragédia: Hétéves kisfiú vesztette életét egy nyári táborban
Mészáros Richárd
2021. 08. 17., k – 09:28

2021. augusztus 17., kedd – 09:28
Friss ikon
On

Törzs

Eddig tisztázatlan körülmények között életét vesztette egy kiskorú táborozó egy turcseki (Turček – Stubnyafürdői járás) gyerektáborban – tájékoztatott a rendőrség a közösségi hálón. Mint írják, több gyermek is megsérült.

A rendőrségi tájékoztatás szerint minden elérhető egységüket, valamint egy poszttraumatikus eseteket kezelő intervenciós csapatot is a helyszínre riasztottak. A táborban jelenleg is zajlik a helyszínelés.

A rendőrség az ügy érzékenységére hivatkozva nem közölt bővebb információt, a tvnoviny.sk értesülései szerint azonban a hétéves kisfiú halálát egy villámcsapás okozta.

A TASR hírügynökség tájékoztatása szerint a keddi vihar következtében további hét gyerek szenvedett el sérüléseket. Alena Krčová, az országos mentőszolgálat műveleti központjának (OS ZZS) szóvivője elmondta, röviddel éjfél után kaptak bejelentést a 155-ös telefonszámon arról, hogy az erős vihar sátrakat tett tönkre.

A mentésben a tűzoltók is részt vettek, a helyszín ugyanis nehezen megközelíthető volt a kidőlt fák miatt. „A kiérkező mentők azonban, sajnos, egy gyerek életét nem tudták megmenteni, további hetet pedig a környék kórházaiban láttak el” – mondta a szóvivő azzal, hogy mivel kiskorú gyermekekről van szó, nem adhat bővebb tájékoztatást.

Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt kisfiú szüleinek. „Ez hatalmas tragédia” – írta a közösségi hálón azzal, hogy felvette a kapcsolatot a község polgármesterével, akinek felajánlotta segítségét.

Bevezető

A táborban több gyerek is megsérült, egyikük életét vesztette.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment