Search by category:
Egyéb kategória

Legkésőbb vasárnapig be kell oltatnia magát annak, aki találkozni akar a pápával

Legkésőbb vasárnapig be kell oltatnia magát annak, aki találkozni akar a pápával
Mészáros Richárd
2021. 08. 18., sze – 22:10

2021. augusztus 19., csütörtök – 07:00
Friss ikon
Off

Törzs

„Azoknak az oltatlan érdeklődőknek, akik szeretnének részt venni a pápai látogatáshoz kötődő rendezvényeken, a napokban utoljára nyílik lehetőségük beoltatni magukat. A 12 évnél idősebb látogatók számára kötelező a védőoltás” – figyelmeztetett a szóvivő.

A tárca közleménye szerint az előzetes regisztráció nélküli, egyadagos vakcinával történő oltásra pénteken Zsolnán, Nagymihályon, Iglón, Besztercebányán és Pozsonyban nyílik lehetőség. Hétvégén további oltópontok is fogadják a nem regisztrált érdeklődőket. Az egyadagos vakcina 18 éves kortól igényelhető. Az oltakozóktól az egészségbiztosítási kártyájukat és a személyi igazolványukat fogják kérni.

Bevezető
Pozsony |

Az egészségügyi tárca lehetőséget biztosít Szlovákia lakosainak, hogy előzetes regisztráció nélkül felvegyék a Johnson and Johnson egyadagos vakcináját. Azok az állampolgárok, akik vasárnapig élnek ezzel a lehetőséggel, a szeptemberi pápai látogatás idején már teljes védettséget fognak élvezni, és így részt vehetnek a rendezvényeken – tájékoztatott Zuzana Eliášová, a tárca szóvivője.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment