Search by category:
Egyéb kategória

Gazdára talált a félmillió eurós nyeremény az oltási lottó második adásában

Gazdára talált a félmillió eurós nyeremény az oltási lottó második adásában
Mészáros Richárd
2021. 08. 22., v – 21:56

2021. augusztus 22., vasárnap – 22:27
Friss ikon
Off

Törzs

Miután a múlt heti adásban négy sorsolás is kudarcba fulladt, az e heti műsor első körében ötszázezer euró volt a tét. Annak ellenére, hogy a kisorsolt, Pozsonyban élő Manuela nem nézte a közvetítést, a jelszót tudta, így aztán végül ő nyerte a csillagászati összegű nyereményt.

A második kör győztese a varannói (Vranov nad Topľou) Tomáš lett, aki így százegyezer euróval lett gazdagabb. „A feleségem majdnem megfojtott az örömében” – nevettette meg a stúdió közönségét a nyertes. Elárulta, a nyereményét többek között a felvett kölcsönének törlesztésére szánja.

A harmadik körben a zsolnai Iván szelvényét húzták ki a stúdió közepén felállított üvegszekrényből, aki azonban nem válaszolt a hívásra, így végül „mindössze” ezer eurót nyert.

A negyedik körben így kétszázezer euróért folyt a sorsolás, amelyet a pozsonyi Dávid tudhat magáénak. A pénzügyi elemzőként dolgozó férfi ugyan nem nézte az adást, a jelszót ennek ellenére is tudta, így fennakadás nélkül zsebelhette be nyereményét.

Az este utolsó szerencsés nyertese a nagyszombati Michaela lett, aki röviddel a kisorsolása után kapcsolta be a televízióját.

Bevezető

Péntekig 865 ezren regisztráltak az „Egészségesnek lenni nyerő” (Byť zdravý je výhra) című Covid-lottóra.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment