Search by category:
Egyéb kategória

Ugrásra készen állt egy nő a kisgyermekével egy romos épület tetején – a rendőrök az utolsó pillanatban avatkoztak közbe

Ugrásra készen állt egy nő a kisgyermekével egy romos épület tetején – a rendőrök az utolsó pillanatban avatkoztak közbe
Balaskó Réka
2021. 09. 02., cs – 12:31

2021. szeptember 2., csütörtök – 12:47
Friss ikon
Off

Törzs

Az esetet a nagymama jelentette a rendőröknek, mivel vasárnap délután 24 éves lánya elvitte tőle a négyéves unokáját, akit ő nevel, az anya azonban a kislányt nem hozta vissza a megbeszélt időpontra, és a telefonját is kikapcsolta.

A nagymama elmondta, hogy a közösségi médián egy képen észrevette a kislány rollerét egy elhagyatott épület előtt. A rendőrök ezután az épülethez siettek, amelynek negyedik emeletén megtalálták a 24 éves nő összetört mobilját. Végül a tetőn észrevették a keresett anyát, aki a rendőrök szerint „veszélyesen közel állt” az épület széléhez.

A járőrök kimásztak a tetőre, majd megpróbáltak beszélni a nővel és felszólították, hogy adja át nekik a kislányt. A gyerek ekkor az egyik rendőr után nyúlt, aki biztonságba helyezte őt. A fiatal anya ezután agresszívan kezdett viselkedni a rendőrökkel, ezért bilincsben szállították kórházba. A kislány nem szenvedett sérüléseket, visszavitték a nagymamájához.

(br)

Bevezető
Verbó |

Vasárnap este Verbó (Vrbové) városba riasztották a nagyszombati rendőröket, mivel egy anyuka eltűnt a négyéves kislányával. Egy romos épület tetején találtak rájuk.

Település / hely
Verbó

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment