Search by category:
Egyéb kategória

Bízik Réka: A bajnoki cím hatalmas motiváció

Bízik Réka: A bajnoki cím hatalmas motiváció
Orosky Tamás
2021. 09. 03., p – 18:23

2021. szeptember 4., szombat – 13:23
Friss ikon
Off

Törzs

A cseh gárdák számát a Kynžvart növelte kilencre, szlovák részről egy csere volt (az eperjesiek helyett a stupavaiak jelentkeztek), míg először lesz lengyel csapat is a bajnokságban. A Chorzówot megelőzően egyszer, még a legelső szezonban képviseltette magát harmadik országból való egyesület – akkor az osztrák Hypo meg is nyerte a cseh–szlovák ligát.

Az elsőség ezúttal nagy valószínűség szerint a Most– Michalovce–HC DAC hármas között fog eldőlni. „Mindhárom csapatnak erős a játékosállománya. Ilyenkor sokszor apróságok döntik el a meccsek kimenetelét. Sok múlik a szerencsén is, hogy melyik csapat éppen milyen formában van, vagy éppen hány sérültje van – mondta lapunknak Bízik Réka, a dunaszerdahelyiek ásza. – A bajnoki cím mindenképpen egy hatalmas motiváció, ennek ellenére nagy nyomás is van rajtunk, hiszen ilyenkor a hiba nem nagyon fér bele.”

A HC DAC válogatott balszélsője már nagyon várja a Kynžvart elleni bajnoki rajtot (17.30). „Én pont az a játékos vagyok aki nagyon nem szereti a felkészülési időszakot. Sőt, nem is ismerek olyan játékost, aki szereti – jegyezte meg nevetve az elmúlt hónapokkal kapcsolatban Bízik Réka. – Ilyenkor folyton fáradtak vagyunk, hiszen sok edzés van, és mind nagyon intenzív. Mindamellett nem szeretjük, de feltétlenül szükség van erre az időszakra is.” 

Bevezető
Dunaszerdahely |

Története legnagyobb létszámú mezőnyével, 14 csapattal rajtol el ma a női kézilabda MOL Liga új évada.

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Orosky Tamás

Read More

Post Comment