Search by category:
Egyéb kategória

Copus Cup a Laborc folyón

Copus Cup a Laborc folyón
Orosky Tamás
2021. 09. 03., p – 18:19

2021. szeptember 4., szombat – 11:54
Friss ikon
Off

Törzs

Az első napon az úszós versenyszámra kerül sor, amelyen az országos bajnokság második osztályában szereplő nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesület versenyzői természetesen most is ott lesznek, két csapatot is indítva. Az első csapatban Fleischer Bertalan, Petőcz Károly és Petőcz Tamás, míg a másodikban Magyar Zoltán, Timko Péter és Rusnák Martin képviselik az Ung-vidékieket. A Feeder versenyen a nevezettek közül kerül majd ki a rajthoz állók névsora.

Az úszós számban az első fordulóra 9 és 12, valamint 13 és 17 óra között kerül sor. Ebben a versenyszámban tavaly egyéniben Petőcz Károly és a csapat is 3. helyen végzett. A Feedereseknél egyéniben Magyar Zoltán címvédőként indulhat. Vernárszky Gyula, az egyesület vezetője, egyben a seregszemle főszervezője lapunknak adott nyilatkozatában elmondta, amennyiben mindkét számban megismétlik sikerüket, az mindenképpen felülmúlja várakozásaikat, de a dobogós helyezéssel is elégedettek lesznek. 

Bevezető

Az elmúlt évekhez hasonlóan, most is a Laborc folyó közel 1 kilométeres versenyre kijelölt partszakaszán kerül megrendezésre szeptember 4-én (szombaton, LRÚ-plávaná ) és 5-én (vasárnap, LRÚ-Feeder) a sporthorgászok rangos, országos sportversenye. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Pankovics Miklós

Read More

Post Comment