Search by category:
Egyéb kategória

A koalíciós pártok támogatnák a karantén idejének lerövidítését

A koalíciós pártok támogatnák a karantén idejének lerövidítését
Mészáros Richárd
2021. 09. 04., szo – 14:00

2021. szeptember 4., szombat – 14:10
Friss ikon
Off

Törzs

„A mi mozgalmunk a pandémia kezdetétől felelősségteljesen viselkedik, és tiszteletben tartja a szakértők véleményét. Amennyiben ezt a módosítást az egészségügyi minisztérium és a Közegészségügyi Hivatal is jóváhagyja, természetes mi is támogatjuk” – áll az OĽaNO állásfoglalásában.

„Támogatjuk a szakértői bizottságot, hiszen ők azok, akik leginkább értik a problémát, így aztán helyénvaló az ő javaslataik szerint eljárni” – fejezte ki támogatását a Sme rodina.

A Za ľudí párt is tiszteletben tartja a szakértők véleményét, így aztán azt ha az egészségügyi tárca és a Közegészségügyi Hivatal is támogatja, ők is így tesznek majd.

„Az SaS párt támogatja a karantén 14 napról tíz napra való rövidülését, hiszen mi találtuk ki, valamint mi magunk javasoltuk a koalíciós tanácsnak és az egészségügyi miniszternek” – jelentette ki Jana Bittó Cigániková (SaS), a parlamenti egészségügyi bizottságának képviselője.

Bevezető
Pozsony |

A koalíciós pártok támogatnák a szakértői konzílium, a karantén idejének 14 napról tíz napra való lerövidítéséről szóló javaslatát – erősítették meg a kormánypártok.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment