Search by category:
Egyéb kategória

Szikora Róbert szerint Szűz Mária járt közben érte, hogy felléphessen a pápa előtt

Szikora Róbert szerint Szűz Mária járt közben érte, hogy felléphessen a pápa előtt
Balaskó Réka
2021. 09. 09., cs – 15:35

2021. szeptember 9., csütörtök – 18:36
Friss ikon
Off

Törzs

Az R-GO frontemberét a Mokka stúdiójában kérdezték arról, miként tekint erre a feladatra.

2018. december 16-án a születésnapomon este nagyon sok dolog volt, délelőtt elmentem Máriaremetére, a kegytemplomba. Misét hallgattam, majd a mise után a Szűzanya szoborhoz odamentem, és azt mondtam: édesanyám, nem akarsz közbenjárni, valamit csinálnék én is ebben a kongresszusban. Ennek a napnak a végén csöngött a telefon, az akkori menedzserem hívott a NEK-től. Mondom, hajrá. Azt mondtak, arra gondoltak a püspökkel, hogy ön egy olyan személy, aki hiteles számunkra, legyen küldött” – mondta.

Kiderült, hogy ő volt az első, akit felkértek erre, utána választottak ki még tizenegy embert. Pachmann Péter rákérdezett Szikoránál arra is, hogy ez lesz-e élete legfontosabb koncertje. A zenész azt felelte, hogy: „Én csak egy katona vagyok. Ahogy kértem: hadd végezzek valamit. Nekem az egyház mindent megtett. Nyitva vannak a templomok, vannak papok, mi kell még? Tisztán hirdetik a hitünket.

(br, 24.hu)

Bevezető

A Budapesten megrendezett Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson a pápa előtt Szikora Róbert is fellép, aki szerint Szűz Mária a pártfogója. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment