Search by category:
Egyéb kategória

Újabb felújításokat terveznek Füleken

Újabb felújításokat terveznek Füleken
Hegedűs Norbert
2021. 09. 10., p – 10:47

2021. szeptember 10., péntek – 12:00
Friss ikon
Off

Törzs

A Püspöki és Sládkovič utca közötti belső terület közlekedési problémáinak megoldására vonatkozó tervet Agócs Attila polgármester, valamint az építésügyi, környezetvédelmi és stratégiai-fejlesztési osztály vezetője, Vanko Iván ismertette. A tervek szerint az aszfaltozott területek és utak felújítása után duplájára nőne a parkolóhelyek száma. A „százlakásos” bérház mögött lévő jelenlegi szervizút bővülne, önálló forgalmi sávot alakítanának ki a vállalkozások ellátására és egy külön sávot a közúti forgalom számára. A revitalizáció keretén belül eltávolítják a régi, már használaton kívüli gázállomásokat. A polgármester arról is tájékoztatott, hogy a projekt tartalmazza a Püspöki út 5 sz. előtti járda befejezését, valamint a belső területet és a Püspöki utat összekötő járda felújítását is.

A felújítás a tervek szerint két szakaszban zajlik majd, az első jövőre kezdődne. A projekt finanszírozását a város önerőből tervezi megvalósítani. A lakossági fórumon az érintett lakók és vállalkozók közül mintegy húszan vettek részt. 

Bevezető
Fülek |

Lakossági fórumot szervezett a város vezetése a Fülek központjában található lakótelep belső udvarának jövőjéről. A Püspöki és a Sládkovič utca lakói megismerhették az önkormányzat felújításra vonatkozó terveit, s hozzászólhattak azokhoz – tudatta lapunkkal Mikuš Kovácsová Klaudia, a város szóvivője.

Település / hely
Fülek

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Hegedűs Norbert

Read More

Post Comment