Search by category:
Egyéb kategória

Pápai szuvenírek

Pápai szuvenírek
Mészáros Richárd
2021. 09. 12., v – 10:44

2021. szeptember 12., vasárnap – 11:00
Friss ikon
Off

Törzs

„Erre a különleges alkalomra speciális csokoládé-képeslapokat és bonbonokat készíttettem” – büszkélkedik az üzlet tulajdonosa. „Csokoládé-képeslapokat a bazilika fotójával zarándoklatokra is készítünk, ám most egy kassai grafikus külön erre az alkalomra tervezte meg a bonbonos dobozt. Szerettük volna, ha a dobozon ott lett volna a pápa fényképe, de külön engedélyre lett volna szükségünk, és ez bonyolultnak látszott” – mondja az üzlet tulajdonosa, és azt is elárulja, hogy 150 darab csokoládét készíttettek.

Leírás

(Fotó: Miroslav Miklas)

Nem lesz standjuk az üzlet előtt, de a Hétfájdalmú Szűz Mária-bazilika melletti boltjuk szeptember 15-én nyitva tart, addig, amíg erre igény lesz. Elegendő félliteres üdítőt, valamint többféle édességet és apró harapnivalót rendeltek, hogy senki se távozzon éhesen vagy szomjasan. „Rendeltünk Šaštín-hűtőmágnest is, az emberek szívesen vásárolják ezeket emléktárgyként” – teszi hozzá Havel.

(Plus JEDEN DEŇ)

Bevezető

Šaštín-Stráže városa már hetek óta a pápai látogatásra készül, nem különben Rudolf Havel élelmiszerbolt-tulajdonos. Különlegességet készíttetett, hogy emlékezetessé tegye Ferenc pápa szeptember 15-ei látogatását.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ-ÖSSZEFOGLALÓ

Read More

Post Comment